top of page
Tisto-nekaj-branding-studio-LR-brez-noise.jpg

mnenja strank

tistonekaj – 5.png
Simon-Vadnjal.png

simon vadnjal

pevec, novinar

in voditelj

"Za Nino sem izvedel zaradi izstopajočih rešitev za njene stranke, ki jih je delila na družbenih omrežjih. Njeno delo govori samo zase, takoj pa sem pomislil, da bi znala biti Nina prava oseba, ki bo znala sporočila moje glasbe iz melodij ter besed prevesti v jezik vizualne podobe.

Šik, manj je več, estetika in zanesljivost - to bi bili po mojih izkušnjah ključniki / hashtagi za opis Nine Lužovec."

tistonekaj – 1.png

ustanoviteljica,

pika na r

romana janežič

Romana-Janezic.png

"Za Nino sem izvedela po priporočilih. A šele ko sem jo imela možnost spoznat preko zoom srečanja, kjer je govorila o celostni grafični podobi, me je res pritegnila. Navdušil me je njen pogled na to, da je CGP mnogo več kot samo logotip, pisave in barve. Navdušila me je s tem, da se v stranko pri svojem delu zares poglobi in jo spozna. Zaupala sem ji vse svoje pomisleke, dvome, želje in ideje. Z vsemi designi za logotip, vizitke in ostale tiskovine je že v prvo povsem zadela moj okus. Lahko rečem, da si nism niti v sanjah predstavljala, da bo šlo tako hitro in tako gladko. Nina zares obvlada svoje delo. In zdaj razumem, kaj pomenijo dobro postavljene osnove za kasnejšo nadgradnjo." preberi cel zapis >

tistonekaj-2.png
ALENKA.png

alenka hudales

mentorica za kreativni in poslovni razvoj, zlata brca

"Nino sem izbrala, ker me je pritegnil njen izostren občutek za detajle in prefinjen grafični slog. Znala mi je dobro prisluhniti, obenem pa me je suvereno vodila skozi proces nastajanja vizualne identitete moje blagovne znamke. Še posebej sem ji hvaležna za neomajno vizijo, ki jo je na koncu tudi uresničila. Zelo sem zadovoljna z rezultatom, zato jo z navdušenjem priporočam vsem, ki sledite slogu "manj je več” in želite dvigniti nivo komuniciranja s kvalitetno, lepo oblikovano vizualno podobo.”

tistonekaj – 5.png
Screenshot 2021-12-18 at 12_edited.jpg

mary markežič

direktorica,

constellation, d.o.o.

"Zakaj je bilo sodelovanje z Nino zame vrhunska izkušnja? Ker me je z vprašanji vodila skozi moje želje in vizije, pozorno poslušala vsako mojo besedo in končni izdelek točno  predstavlja vse, kar smo mi našim strankam. Preprosta, prijazna, hitra in vrhunska oblikovalka."

tistonekaj – 1.png

ceo & founder,

Fun4u, d.o.o.

aleksandar taskov

Screenshot 2021-12-18 at 12.43_edited.jpg

"Za Nino in njen osebni pristop in kvaliteto dela sem izvedel preko prijateljice, ki jo je tako doživeto opisala, da sem se spomnil nanjo, ko sem sam potreboval logotip. Že po prvem telefonskem klicu sem jo začutil, da ve kaj počne in potrdil sodelovanje z njo. Celoten proces je bil enostaven, skozi vsak korak me je vodila z vprašanji, preko pogovora je skupaj z mano izluščila tiste malenkosti, ki naredijo razliko pri brandu in ko sem zagledal končni izdelek sem rekel: "to je to". Hvala Nina za prijetno popotovanje pri izdelavi mojega logotipa in dodatni podpori pri kreaciji sporočila mojega branda. Z veseljem te bom priporočal naprej."

tistonekaj-2.png

brand deployment manager

and museum manager,

elan, d.o.o.

rebeka lah

Screenshot 2021-12-18 at 12.34_edited.jpg

"Občutek izražanja strategije blagovne znamke je ključno za izpeljanke logotipov. Ob vzpostavitvi Elanovega muzeja je bilo potrebno izraziti prav to. Nina je s svojim občutkom za estetiko in urejenost znamke oblikovala podobo, ki v popolnosti ustreza tem potrebam. Ne samo estetskim, pač pa tudi uporabnosti podobe v tržno-komunikacijskih materialih."

Izboljšajte svojo prepoznavnost in pritegnite pravo ciljno publiko  ->

Prijavite se na neobvezujoč uvodni posvet.

Nina-Luzovec_Tisto-nekaj-4A.png
bottom of page