top of page
Tisto-nekaj-branding-studio-LR-brez-noise.jpg

o meni

Studio je bil ustanovljen z ljubeznijo do avtentičnih blagovnih znamk za katerimi stojijo resnični ljudje s pristnimi zgodbami in vrednotami. Skupaj s podjetnicami in podjetniki, ki so našli tisto nekaj, kar delajo s srcem, tako gradimo zares navdihujoče blagovne znamke.

Nina Lužovec, branding dizajnerka in strateginja

V dizajn sem zaljubljena od malih nog. Že v osnovni šoli sem čisto preveč pozornosti posvečala temu, kako je bilo oblikovano moje vabilo za rojstni dan. Med študijem Grafičnih komunikacij na Naravoslovnotehniški fakulteti pa sem prvič opazila svoje zanimanje za branding in tudi soustvarila blagovno znamko Dobrodelni koledar.

 

Po študiju sem se zaposlila v marketing oddelku podjetja Elan, kjer sem v nekaj letih nabrala dragocene izkušnje s področja vodenja projektov. Na svojo samostojno podjetniško pot sem se podala leta 2019 in od takrat sodelovala že s kopico navdihujočih podjetij.

Hej, sem Nina Lužovec, branding dizajnerka in strateginja, ki v prostem času najraje tekam za svojo hčerko ali raziskujem nepoznane kraje. Uživam v kuhanju indijske hrane in seveda - v svojem delu!

Ker tudi moja samostojna poslovna pot ni bila vedno enostavna, bi rada pomagala drugim na podobnem popotovanju. Verjemem, si lahko svoje poslovno (in s tem tudi osebno) življenje bistveno poenostavimo, ko zares razumemo naše blagovno znamko in prepoznamo njen potencial.

Bi radi svoji blagovni znamki dodali tisto nekaj  ->

Prijavite se na neobvezujoč uvodni posvet.

Izberi termin za brezplačni posvet
bottom of page