top of page
Tisto-nekaj-branding-studio-LR-brez-noise.jpg

"Za Nino sem izvedela po priporočilih. A šele ko sem jo imela možnost spoznat preko zoom srečanja, kjer je govorila o celostni grafični podobi, me je res pritegnila. Navdušil me je njen pogled na to, da je CGP mnogo več kot samo logotip, pisave in barve. Navdušila me je s tem, da se v stranko pri svojem delu zares poglobi in jo spozna.

Ker sem ravno v fazi kreiranja spletne trgovine, sem si želela osvežitve svoje vizualne podobe. Da mi nekdo pomaga z barvami, menjavo logotipa in podobno. Pred najinim prvim sestankom si je Nina ogledala moj Instagram profil in me že takoj na tem sestanku dobesedno sezula s tem, kaj vse je o meni in mojem brandu razbrala tam. Res cenim, da mi je iskreno podala svoje mnenje, med drugim tudi to, da se ime mojega branda ne sklada s tem, kar delam. To sem čutila že sama, a enostavno mi je bilo pretežko iti v ta proces spremembe. Povedala sem ji: "če ti najdeš dobro ime, potem sem za, sicer pa naj ostane staro ime." Obe sva vedeli, da ne bom sprejela kompromisa. Novo ime mora biti top šit, ali pa ga ne bo.

Cilj je bil: ime, ki si ga bodo ljudje zapomnili in se hkrati sklada s tem, kar počnem. In sva šli skupaj na to pot sodelovanja. Že sam vprašalnik, ki mi ga je poslala pred začetkom je bil tako poglobljen, da sem takoj čutila, da se ne heca, ko pravi, da stranko res čim bolj spozna. V roku enega tedna je že imela idejo za popolnoma novo ime in novo celostno podobo. Sezula me je s celotno zgodbo in pomenom. Ampak to ni bilo to. Imena enostavno nisem začutila, medtem ko je z barvno paleto zadela v prvo.

Pa ime? Zaupala sem ji vse svoje pomisleke, dvome, želje in ideje. Govorili sva in govorili in ko sem rekla, da dajem piko na i svojim izdelkom s sporočili, in da želim poudariti prav to, ta svoja sporočila, je Nina izstrelila: "pika na R." Takoj sva obe začutili, da je to to.

Z vsemi designi za logotip, vizitke in ostale tiskovine je že v prvo povsem zadela moj okus. Lahko rečem, da si nism niti v sanjah predstavljala, da bo šlo tako hitro in tako gladko.

Nina zares obvlada svoje delo. In zdaj razumem, kaj pomenijo dobro postavljene osnove za kasnejšo nadgradnjo."

- Romana Janežič, Pika na R

bottom of page